Manchester City'den Messi'ye çılgın teklif

İngiliz devi Manchester City, transfer döneminde futbol tarihinin en büyük tekliflerini yapmaya hazırlanıyor. 250 MİLYON EURO'LUK DEV TEKLİF Hürriyet'in haberine göre; Katar sermayesiyle güçlendikten sonra İngiltere'de zirvenin değişmez ortaklarından biri

Manchester City'den Messi'ye çılgın teklif
İngiliz devi Manchester City, transfer döneminde futbol tarihinin en büyük tekliflerini yapmaya hazırlanıyor.
 
250 MİLYON EURO'LUK DEV TEKLİF
 
Hürriyet'in haberine göre; Katar sermayesiyle güçlendikten sonra İngiltere'de zirvenin değişmez ortaklarından biri olan Manchester City gözünü Lionel Messi'ye dikti. Son olarak Sevilla maçında yaptığı hat-trickle La Liga tarihinin en golcü futbolcusu unvanının sahibi olan Messi'yi kadrosuna katmak için teklif hazırlayan İngiliz ekibinin, Barcelona'ya 250 milyon Euro teklif edeceği iddia edildi.
 
MESSI'YE YILLIK 30 MİLYON EURO
 
Sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesini bonservis olarak ödemek için kolları sıvayan ekip, Messi'ye ise futbol tarihinde görülmemiş bir ödeme yapacak. Messi'ye yıllık 30 milyon Euro ödemeyi gözden çıkaran Manchester City'nin, Arjantinli yıldızın reklam vb... tüm haklarını da kendisine vereceği belirtildi.
 
Son dönemde Barcelona'dan ayrılmak istediği iddia edilen Messi bu haberleri yalanlamış ve Katalan ekibinde mutlu olduğunu açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler