Manchester City Real Madrid maçı canlı yayını hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam dev bir karşılaşma oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmasında Manchester City Real Madrid’i ağırlayacak. İngiltere’de Etihad Stadı’nda oynanacak ilk karşılaşmada Türkiye’den Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını i

Manchester City Real Madrid maçı canlı yayını hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam dev bir karşılaşma oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmasında Manchester City Real Madrid’i ağırlayacak. İngiltere’de Etihad Stadı’nda oynanacak ilk karşılaşmada Türkiye’den Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Cem Satman ile Tarık Ongun yapacak. Saat 21.45’te başlayacak olan mücadeleyi Trt 1 ve Tivibuspor canlı yayınlayacak

İki takım bugüne kadar toplam 3 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda İngilizler galibiyet yüzü görmezken İspanyol ekibi 2 galibiyet elde etti ve 1 maç berabere sonlandı. İki ekibin Şampiyonlar Ligi’ndeki son karşılaşmasında gülen taraf Madrid olmuştu.

Öte yandan iki ülke takımlarının karşılaştıkları toplam 322 karşılaşmada İspanyollar 131 kez sahadan galibiyetle ayrılırken İngilizler 108 kez kazandı. 84 maçta ise eşitlik bozulmadı.

manchester-city-real-madrid.jpg

Maç öncesi detaylar;

• İki takım Şampiyonlar Ligi'nde 2012/13'te karşı karşıya gelmiş ve Real Madrid evinde oynadığı maçı 3-2 kazanmıştı (1-1). • 2012/13 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde en fazla isabetli pası bulunan oyuncu Toni Kroos (2927). • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla golü bulunan (16) ve en fazla şut girişiminde bulunan (82) oyuncu Ronaldo. • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla faul yapan oyuncu Fernandinho (32). • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla maçta kalesini gole kapatan takım Real Madrid (10 maçın 8'i).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor