Manchester City Leicester City'e mağlup oldu

Premier League'in 25. haftasında lider Leicester City, depalsmanda Manchester City ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Leicester City rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonucun ardından Premier League'de Leicester City puanını 53'e çıkarırken,

Manchester City Leicester City'e mağlup oldu

Premier League'in 25. haftasında lider Leicester City, depalsmanda Manchester City ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Leicester City rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonucun ardından Premier League'de Leicester City puanını 53'e çıkarırken, Manchester City 47 puanda kaldı.

Leicester City, karşılaşmaya çok hızlı başladı. 3. dakikada Robert Huth'un golüyle konuk ekip 1-0 öne geöti. İlk 45 dakika da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da konuk ekip iyi başladı ve 48. dakikada Ryad Mahrez'in golüyle Leicester City skoru 2-0'a getirdi. Konuk ekip 60. dakikada ilk golü atan Robert Huth'un golüyle farkı 3'e çıkarmayı başardı. 87. dakikada ev sahibi ekip Sergio Agüero'nun golüyle skoru 3-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Leicester City, rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler