Mamur'dan Trabzonspor'a şike iması!

Kayserispor Başkanı Recep Mamur son yaptığı açıklamayla tamamen haddini aştı ve Trabzonspor'a şike iması yaptı.Kayserispor Başkanı Recep Mamur "kendini sert sözlerle eleştirine Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu cevap verirken şike iması yaptıAn

Mamur'dan Trabzonspor'a şike iması!

Kayserispor Başkanı Recep Mamur son yaptığı açıklamayla tamamen haddini aştı ve Trabzonspor'a şike iması yaptı.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur "kendini sert sözlerle eleştirine Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu cevap verirken şike iması yaptı

Ancak Mamur Trabzonspor'a iftira atmaya kalkarken kendi kulübünün A.Sebat  ile yaşanan Şike İddia olayını da unutmuş gibi gözüküyor.

Trabzonspor'u şike yaptığını ima eden  Kayseri Başkanı Mamur A.Sebat'ın savcılığa suç duyurusunda bulunduğu Şike İddia olayının ardından dönemin başbakanı Cumhurbaşkanı Kayserili Abdullah Gül'ün olaydan 11 saat sonra Kayserispor'un bu işle alakası yoktur açıklamasını da hatırlaması gerekiyor.

Kayseri başkanı Trabzonspor'u suçlarken A.Sebat kalecisi Hakan'a gelen ve kayıt altına alınan şike telefonunun nerden geldiğine baksın.

İŞTE MAMUR'UN HADDİNİ AŞAN O AÇIKLAMALARI

Eğer konu; bir oy için verilmiş vekâlet ise; Trabzonspor'un onursal başkanı, eski bakanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz, Cine5 görüşmelerinde Trabzonspor'u temsil etmesi için Sayın Aziz Yıldırım'a vekâlet vermiştir" dedi.

Bunun yanı sıra Mamur  haddini aşarak küme düştükleri sezon Trabzonspor'un şike yaptığını ima eden sözler sarfetti.
 
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, " Seni gömecek yer bulamazlar!" veya " Seni Kayseri'ye gömerim!", ifadesinin sesli olarak söylenmediğini belirterek, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
"Uygunsuz ifadeler ve açıklamalar ile sizleri meşgul etmekten büyük üzüntü duymama rağmen, birkaç konuya açıklık getirmek; kulübümüz ve şahsım adına, artık zorunlu hale gelmiştir.
 
1) Şahsıma karşı: " Seni gömecek yer bulamazlar!" veya " Seni Kayseri'ye gömerim!", ifadesi sesli olarak söylenmemiştir. Bu sözü, hiç kimse "Recep MAMUR" 'a karşı söyleyemez. Söylemiş gibi davranmak; ancak üçüncü sınıf mafya tavrıdır. Bu durum, benden çok Trabzonspor ve Trabzon şehrini yaralar.
 
2) Ben ve kulübümün mensupları, hiçbir dönemde, şike ve benzeri işlere karışmadık; karışan soysuzlara destek vermedik, veya ekonomik işbirliğine girmedik.
 
3) Eğer konu; bir oy için verilmiş vekâlet ise; Trabzonspor'un onursal başkanı, eski bakanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz, Cine5 görüşmelerinde Trabzonspor'u temsil etmesi için Sayın Aziz Yıldırım'a vekâlet vermiştir. Ayrıca; diğer İstanbul takımları ve Anadolu takımlarının çeşitli dönemlerde, çeşitli nedenlerle birbirlerine vekâlet verdikleri defalarca görülmüştür.
 
4) Eğer konu; 3 Temmuz süreci dolayısıyla Trabzonspor'un hakları ise; bu duruma şahsımın, Kulüpler Birliği'nin, hatta Sayın Hacıosmanoğlu'nun yapabileceği bir şey yoktur. Demokratik ve medeni ülkeler hak arayışlarını; polis, savcılık, mahkemeler ve tabi ki kanunlar çerçevesinde sürdürür.
 
5) Trabzon şehri ve Trabzonspor ile dostluğumuz; Trabzonspor'a, kendi sahamızda 6-5 yenilerek küme düştüğümüz sezon dahi bozulmamıştır. Şikeden şikâyet eden Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, nasıl küme düştüğümüzü öğrenmek ister ise; çok yakınında, bilgi alabileceği şahitler vardır.
 
Değerli Kamuoyu'na, Trabzonspor ve Kayserispor camiası ve taraftarlarına verdiğimiz bu rahatsızlıktan dolayı derin üzüntü içerisinde olduğumu bildirmek isterim."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler