Mamur FB'ye asbaşkan olsun(!)

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Kulüpler Birliği’nde yaşananları anlattı Kayserispor Başkanı Recep Mamur’a çattı: “Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği’ne dışarıdan başkan seçtirdi” imajı oluşmasın diye mücadele ettiğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu

Mamur FB'ye asbaşkan olsun(!)

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Kulüpler Birliği’nde yaşananları anlattı Kayserispor Başkanı Recep Mamur’a çattı: “Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği’ne dışarıdan başkan seçtirdi” imajı oluşmasın diye mücadele ettiğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, gösterdiği bu çabaya verilen desteği görmenin mutlululuğunu yaşadığını belirtti.

KULÜPLER Birliği toplantısındaki tartışmaların baş aktörü Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olayları anlatırken, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yüklendi.

Hacıosmanoğlu gergin Kulüpler Birliği’nin özetini şöyle yaptı:

- “Bir hafta önce İlhan Cavcav aradı ve ‘Recep Mamur başkan olacak’ dedi. Ben de ‘Olabilir’ dedim. İbrahim Kızıl’ın da aday olacağını toplantıda öğrendim.”

- “Recep Mamur F.Bahçe’nin vekaletini söyledi. Hilmi Öksüz,  ‘Talat Yılmaz’ın vekaleti ile girmek yakışıyor mu’ dedi. İbrahim Kızıl da Öksüz’ü destekledi.

BU VEKALETLE Mİ BAŞKAN OLACAKSIN?

-”BEN, ‘Recep bey, ilhan başkan, başkanlığı istediğinizi söyledi, ben de olabileceğini söyledim. Sen, emek hırsızlarının, asker kaçağının vekaleti ile başkan mı olacaksın. Sana ve şehrine yakışıyor mu.” dedim.

- “Normalde Talat Yılmaz’ın vekaleti oylamaya da sunulmaz. Yönetimin değil şahsın vekaleti. Yine de oyladık. 16 kulüp temsilcisi tarafından kabul görmedi.”

- “Seçime geçildi. İlhan Cavcav yaşlı olduğunu, istemediğini söyledi. Ben ‘Başkanım herkese taş çıkartırsın’ dedim. ‘Tamam’ dedi. İbrahim Kızıl’a çekilmesini söyledim. Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan da, Recep Mamur’a ‘Çekil’ dedi ama çekilmedi.”

‘KAFA TUTTUM’ HAVASI MI VERECEKSİN?

-”SANDIK geldi.  ‘17 kişi başkan seçemiyor muyuz? İlhan Cavcav’ı başkan görmek isteyen el kaldırsın’ dedim. Herkes kaldırdı. Mamur, Kızıl’a ‘Senin yüzünden oldu’ dedi. İbrahim de onun üzerine yürüdü.”

- “Kayseri Başkanı içeri girdi, ‘Ne bakıyorsun’ dedim. ‘Sen de bana bakıyorsun’ dedi. ‘Trabzon’a yakışmayanlar var’ dedi. Ben de ‘Kayseri’ye yakışmıyorsun’ dedim. Sinirlendim. Hacıosmanoğlu’na kafa tuttum imajı mı yaratmak istiyorsun’ dedim.

- “Mamur şimdi gidip hırsız ve şikeci kulübün vekaletini taşıdığının hesabını halkına versin. Hırsızın vekaletini alıyor. Gitsin Fenerbahçe’nin Asbaşkanı olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler