Malouda'nın tepkisi kime?

Bordo-Mavililer’de Torku Konyaspor mücadelesinde kaybedilen iki puan ve ortaya konulan kötü futbol kadar Florent Malouda’nın davranışları da maça damga vurdu. İlk 11’de sahaya çıkan Fransız yıldız, bir türlü bekleneni veremeyince 65. dakikada yerini Yusuf

Malouda'nın tepkisi kime?

Bordo-Mavililer’de Torku Konyaspor mücadelesinde kaybedilen iki puan ve ortaya konulan kötü futbol kadar Florent Malouda’nın davranışları da maça damga vurdu. İlk 11’de sahaya çıkan Fransız yıldız, bir türlü bekleneni veremeyince 65. dakikada yerini Yusuf Erdoğan’a bıraktı. Malouda, oyundan kızgın bir şekilde çıktıktan sonra yedek kulübesine uğramadan direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Bu hareketi sonrası, “Trabzonspor’da Malouda krizi çıktı” iddiaları ortaya atıldı. Ancak tecrübeli futbolcu yakın çevresine yaptığı açıklamalarda bunun böyle olmadığını dile getirdi. Malouda’nın, “Sakatlıktan yeni çıktım. Bir türlü istediğim seviyeye gelemedim. Konyaspor maçında da kötü bir futbol sergiledim. Oyundan çıkarken gösterdiğim tepki kimseye değil, kendimeydi. Tecrübeli bir oyuncuyum, böyle amatörce tepkiler vermem” dediği öğrenildi. Hami Mandıralı da Malouda ile aralarında kriz olduğu iddialarını yalanlayarak, “Bunlar nereden çıkıyor bilmiyorum. Kesinlikle en ufak bir sorun yok” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler