Malouda'nın talibi çıktı!

Takımdan gönderilmesi için yoğun çaba harcanan Florent Malouda’ya ABD’den sürpriz talipliler çıktı. Bordo- mavili takımın transfer komitesi, resmi teklif sonrası görüşmelere başlayacak.Trabzonspor’un geçen sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı a

Malouda'nın talibi çıktı!

Takımdan gönderilmesi için yoğun çaba harcanan Florent Malouda’ya ABD’den sürpriz talipliler çıktı. Bordo- mavili takımın transfer komitesi, resmi teklif sonrası görüşmelere başlayacak.

Trabzonspor’un geçen sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak ciddi sorunlar ile karşılaştığı Fransız futbolcu Florent Malouda’ya ABD'den talep geldi. David Villa’yı kadrosuna katan New York City FC ile Henry’yi kadrosunda bulunduran New York Redbulls takımları bordo mavili takımın sözleşmesini feshetmek için uğraştığı Malouda’yı gündemine aldı. Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı’nın resmi teklifin gelmesinin ardından iki kulüple de önümüzdeki günlerde görüşme yaparak, bu transfere yön vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler