Malouda'nın sırrı ne?

Koşu mesafelerinde birinci çıkmasının kendisini şaşırtmadığını söyleyen Malouda, “Ben kendine çok iyi bakan bir futbolcuyum” dedi. Fransız yıldız, Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma yolunda Warşova maçlarının da büyük önem taşıdığının altını çizdi.ÇOK İYİ BAŞL

Malouda'nın sırrı ne?

Koşu mesafelerinde birinci çıkmasının kendisini şaşırtmadığını söyleyen Malouda, “Ben kendine çok iyi bakan bir futbolcuyum” dedi. Fransız yıldız, Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma yolunda Warşova maçlarının da büyük önem taşıdığının altını çizdi.

ÇOK İYİ BAŞLADIK

Trabzonspor’un Fransız yıldızı Malouda, Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptıklarını ve başarı için kendilerine bir limit belirmenin yanlış olacağını söyledi. Malouda, Laizo ile birlikte ilk 2 maç sonunda 4 puana ulaştıklarını da belirtirken, “Avrupa maçlarında hırslı ve arzulu oynamaya devam edersek gruptan çıkarız. Gruptaki rakibimiz herkesin bildiği gibi Lazio. Ama futbolda sürprizler de olabiliyor. İlk 2 maçta başarılı bir performans ortaya koyduk. Bu gruptan çıkarsak büyük işler başarabiliriz. Bunu başarmak için da Warşova maçları çok önemli ” diye konuştu.

BİRİNCİ OLMAK ŞAŞIRTMIYOR

Maçlarda en çok koşan oyuncu olmasının da sırrını açıklayan Malouda, “Ben ciddi anlamda işine kendini adamış bir insanım. 17 yaşımdan beri kişisel fizyoterapistimle beraber çalışıyorum. Bir insanın vücudunu çok iyi tanıması gerekiyor. Maçlardan önce, maçlardan sonra ne yapılması gerekiyor? Bunları bilmek ve bu bilinçle hareket etmek sporcu için çok önemli. Koşu mesafelerinde birinci çıkmam beni şaşırtmıyor. Ben kendime çok iyi bakan bir futbolcuyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler