Malouda'nın müthiş istatistiği!

Trabzonspor'un flaş transferi Florent Malouda, geçtiğimiz sezonu forma giymese de futbol yaşantısı boyunca ortaya koyduğu istatistikler taraftarı mest ediyor.2012-13 futbol dönemi sonunda Chelsea tarafından serbest bırakılmasının ardından Trabzonspor’a tr

Malouda'nın müthiş istatistiği!

Trabzonspor'un flaş transferi Florent Malouda, geçtiğimiz sezonu forma giymese de futbol yaşantısı boyunca ortaya koyduğu istatistikler taraftarı mest ediyor.
2012-13 futbol dönemi sonunda Chelsea tarafından serbest bırakılmasının ardından Trabzonspor’a transfer olan 33 yaşındaki yıldız oyuncu saha dışındaki sempatikliği ve ortaya koyduğu davranışlar bordo-mavili taraftarları büyük ilgisini görüyor. Futbol yaşantısı boyunca ortaya koyduğu mücadele ile büyük başarılara imza atan oyuncu kariyerindeki istatistiklerle herkesi kendine hayran bırakıyor.
Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Florent Malouda, Fransa ve İngiltere Ligleri yanı sıra Dünya ve Avrupa arenasında çeşitli organizasyonlarda mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda 606 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 101 gol atan oyuncu 79’da asist yaptı. 59 sarı kart ve çift sarı kart nedeniyle 3’de kırmızı kart gören oyuncu direk kırmızı kart görmedi. Oyuncu Fransa’da Ligue 1’de oynadığı 231 maçta 40 gol atarken, Premier Ligde ise Chelsea formasıyla oynadığı 149 maçta 35 gol attı. Şampiyonlar Liginde ise oynadığı 83 maçta 8 gol kaydetti.

JOSE BOBİNGWA’IN KARNESİ
Florent Malouda’ın ardından, Jose Bosingwa’yı kadrosuna katan Trabzonspor eski takım arkadaşlarını da bordo-mavili forma altında buluşturdu. Bir dönem Chelsea’de birlikte mücadele edene iki oyuncu şimdi se kariyerlerine Trabzonspor forması altında sürdürecekler. Bosingwa’ın istatistikleri Malouda kadar olmasa da Portekizli oyuncu yer aldığı takımlarda önemli başarılara imza attı. Bosingwa Malouda gibi Portekiz ve İngiltere ligi yanı sıra Dünya’da ve Avrupa’da çeşitli organizasyonlarda yer aldı. Futbol yaşantısı boyuncu 322 maça çıkan kanat oyuncu 7 gole imza attı. 20 asist yapan oyuncu 47 sarı kart, 1 çift sarı karttan kırmızı kart 1. kez de direk kırmızı kart gördü. Şampiyonlar Ligi'nde 63 maç oynayan oyuncu, Portekiz Ligi'nde 98, İngiltere Ligi'nde ise 112 maça çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor