Malouda'nın durumu ne olacak?

Bu sabah Trabzon'a gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın son durumu hakkında teknik ekiple bir görüşme yapacak. İzinsiz olarak antrenmanlara katılmayan Malouda'nın durumunu ise Galatasaray ile oynanacak olan kritik maç sonrasına bırakacak.Sarı-kırmı

Malouda'nın durumu ne olacak?

Bu sabah Trabzon'a gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın son durumu hakkında teknik ekiple bir görüşme yapacak. İzinsiz olarak antrenmanlara katılmayan Malouda'nın durumunu ise Galatasaray ile oynanacak olan kritik maç sonrasına bırakacak.

Sarı-kırmızılı takım ile oynanacak olan maç öncesi oluşan olumlu havanın dağılmamasına özen gösteren başkan Hacıosmanoğlu, Avrupa Kupalarına katılmanın kendileri açısından önemine vurgu yapacak. Galatasaray maçının, Trabzonspor açısından ne anlama geldiğini bilen oyuncularına kısa bir konuşma yapacak olan Hacıosmanoğlu, sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden bir takım görmek istediğini iletecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler