Malouda'dan Türkçe: "Yavaş yavaş..."

Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Bordo-mavili ekibe golü getiren golü yeni transfer Florent Malouda müthiş bir füze ile kaydetti.Tecrübeli futbolcu maç sonu, "Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Tüm taraftarlarımızı selamlıyorum. İlk maçı

Malouda'dan Türkçe: "Yavaş yavaş..."

Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Bordo-mavili ekibe golü getiren golü yeni transfer Florent Malouda müthiş bir füze ile kaydetti.

Tecrübeli futbolcu maç sonu, "Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Tüm taraftarlarımızı selamlıyorum. İlk maçımızda ilk golümü atmam önemliydi. Onların sayesinde ben buraya geldim. Benim için yeni bir lig. Takım arkadaşlarımla rekabet içindeyim umarım bu rekabet takımı üst seviyeye taşır" değerlendirmesini yaptı.

Malouda Trabzon şehri ile ilgili olarak "Çok beğendim. Kendi evimdeymiş gibi hissediyorum. İlk geldiğim günden itibaren taraftarlar benden beklentilerini paylaştı. Benim için taraftarlarla birlikte olmak çok önemli, onlarla çok yakın olmalıyım" dedi.

Malouda Türkçe öğreniyor mu? şeklinde sorulan soruya ise Türkçe bir şekilde "Yavaş yavaş" diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor