Malouda'dan flaş ayrılık açıklaması!

Trabzonspor'un olay ismi Florent Malouda, kulübüyle olan ayrılığı resmen açıkladı. Fransız basınına konuşan oyuncu bordo-mavili ekipteki zamanının sonuna yaklaştığını ve Türkiye'de kalmayı istemediğini söyledi. 33 yaşındaki futbolcu, "Chelsea'de oynamadan

Malouda'dan flaş ayrılık açıklaması!
Trabzonspor'un olay ismi Florent Malouda, kulübüyle olan ayrılığı resmen açıkladı. Fransız basınına konuşan oyuncu bordo-mavili ekipteki zamanının sonuna yaklaştığını ve Türkiye'de kalmayı istemediğini söyledi.
 
33 yaşındaki futbolcu, "Chelsea'de oynamadan geçirdiğim zamanın ardından kariyerimi tekrar canlandırmak için Trabzonspor'a imza atmıştım. Ancak gelecek yıl Trabzonspor'da olacağımı zannetmiyorum. Kontratımı feshetmek için başkanla görüşüyorum" diye konuştu.
 
"Fransa Ligi'ne dönmeyi düşünüyor musun?" sorusuna "Hayır bu gündemimde olmadı" cevabını veren deneyimli oyuncu şöyle devam etti: "Sözleşmem 1 yıl daha sürüyor. Ancak serbest kalmanın yollarını arıyorum. Sonrasında kariyerimle ilgili bir tercihte bulunacağım. Kalitenin daha yüksek olduğu bir lige ihtiyacım var".
 
İlerleyen süreçte eski kulübü Chateauroux'ya yönetici olarak döneceği haberlerini de doğrulayan Malouda, "Bu kariyer sonrası için bir proje. Kulübün gelecek toplantısı 10 Mayıs'ta. O zaman projemizin ne olduğunu ve benim görevimin ne olduğunu duyuracağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler