Malouda ve Halilhodzic neden kavga etti?

Kavganın sebebi netleşmeye başladı.Halilhodzic ile Malouda arasında yaşanan düellonunun sebebinin Trabzonspor’un UEFA Avrupa liginde oynayacağı  Rostov maçının olduğunu öğrenildi.Boşnak teknik adam tüm futbolculardan Rostov ile oynanacak olan maç öncesi b

Malouda ve Halilhodzic neden kavga etti?

Kavganın sebebi netleşmeye başladı.

Halilhodzic ile Malouda arasında yaşanan düellonunun sebebinin Trabzonspor’un UEFA Avrupa liginde oynayacağı  Rostov maçının olduğunu öğrenildi.

Boşnak teknik adam tüm futbolculardan Rostov ile oynanacak olan maç öncesi bu takımın maç kasetlerini birlikte izleneceğini ve kimsenin tesislerden ayrılmamasını istedi.

 Vahit Halilhodziç'in, bu talimatına rağmen Malouda bu planda yoktu ben eve gidiyorum" diyerek tesislerden ayrılmak istedi .Halilhodzic Fransız futbolcuya izin vermeyince yaşanan sözlü tartışmanın ardından olay fiziki saldırıya kadar dönüştü.

Taraflar birbrlerinin üzerine yürürken kısa süreli bir arbede yaşandı. Olayın büyümesini araya girden görevliler engelledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor