Malouda ve Colman boşta kaldı

Trabzonspor’un bazı futbolculara nasıl da boşuna para akıttığı Colman ve Malouda örneğiyle bir kez daha ortaya çıktı.Teknik Direktör Vahid Halilhodzic tarafından gözden çıkarılan iki oyuncuya günler öncesinden kulüp bulmaları için tebligat yapılmıştı. Mal

Malouda ve Colman boşta kaldı

Trabzonspor’un bazı futbolculara nasıl da boşuna para akıttığı Colman ve Malouda örneğiyle bir kez daha ortaya çıktı.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic tarafından gözden çıkarılan iki oyuncuya günler öncesinden kulüp bulmaları için tebligat yapılmıştı. Malouda 750 bin Euro, Colman 700 bin Euro alıp gitti.

Bu futbolcuların, kulüple bağlarını koparacaklarını bilerek, mutlak suretle bir kulüple anlaşması gerekiyordu. Ve transferin son saatlerinde de olsa bir başka kulüple sözleşme yapmaları bekleniyordu. Kendini yıldız gören isimler için de bu beklenen bir durumdu. Ne yazın ki öyle olmadı. Malouda ve Colman boşta kaldı.

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener yönetiminin yıldızı olan Colman ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yere göğe sığdıramadığı Malouda’nın kendilerini sandıkları ‘yıldızlar’ kadar olmadıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor