Malouda ve Bosingwa'ya izin dopingi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazar sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Zeki Ayvaz,

Malouda ve Bosingwa'ya izin dopingi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazar sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Zeki Ayvaz, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Bamba, Janko, sakatlıkları nedeniyle kondisyon salonunda çalışan Yusuf Erdoğan, Onur Recep Kıvrak, Henrique ile izinli olan Malouda ve Bosingwa olmak üzere 11 futbolcu katılmadı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda kuvvet ve çabukluğa dayalı çalışma yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç oynadılar. Teknik direktör Akçay, maç sırasında futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu.

MALOUDA VE BOSİNGWA'YA 8 GÜN İZİN

Trabzonspor'a sezon başında İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nden transfer edilen Florent Malouda ve Queens Park Rangers'dan gelen Jose Bosingwa'ya 8 gün izin verildiği bildirildi.

10 Kasım'da oynanan Gençlerbirliği maçından sonra ülkelerine giden yıldız oyuncuların, 19 Kasım Salı günü Trabzon'a dönerek çalışmada yer alacakları belirtildi.

Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Bosingwa ile Malouda'nın milli olmamaları nedeniyle uzun süre ülkelerine gidemedikleri ve bu nedenle kendilerine fazla izin verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor