Malouda üst tura yetişecek mi?

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Florent Malouda'nın da, UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlanması durumunda bir sonraki maça yetiştirilmesi amaçlanıyor.Ancak yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle Maluoda'ya lisans çıkartılamadığı öğrenildi. Cuma gününe k

Malouda üst tura yetişecek mi?

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Florent Malouda'nın da, UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlanması durumunda bir sonraki maça yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Ancak yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle Maluoda'ya lisans çıkartılamadığı öğrenildi. Cuma gününe kadar mevcut 11 yabancıdan en az ikisinin sözleşmesini feshetmek isteyen yönetim böylelikle kontenjanda Malouda'ya yer açmayı hedefliyor. Yönetimin sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Sapara ile bekleneni veremeyen Marek Cech'in sözleşmelerini ilk etapta feshetmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor