Malouda Trabzon sokaklarında

Trabzonspor’un  transfer ettiği  ve sözleşme imzaladığı Malouda dün akşam saatlerinde yöneticiye ait özel bir uçakla Trabzon’a geldi. Burada taraftarın yoğum ilgisiyle karşılanan futbolcu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süre havalanın da ta

Malouda Trabzon sokaklarında

Trabzonspor’un  transfer ettiği  ve sözleşme imzaladığı Malouda dün akşam saatlerinde yöneticiye ait özel bir uçakla Trabzon’a geldi. Burada taraftarın yoğum ilgisiyle karşılanan futbolcu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süre havalanın da taraftarı selamlayan Malouda birkaç resim çektirdikten sonra, kalacak olduğu otele hareket etti.

Yıldız futbolcu Trabzon’da gezmeye başladı bile. Malouda  gezerek hem şehre alışmak hem de kültürü öğrenmeye çalışıyor. Trabzonspor taraftarının da yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan Malouda’nın oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.  Ayrıca TS Club mağazasına giden futbolcu, kendi formasının satışınıda yaptı.

Malouda’nın akşam saatlerinde Trabzonspor idmanına katılacağı bildirildi.

maulo.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler