"Malouda takıma çok zarar verdi"

Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic Malouda hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.Hayal kırıklığı yaşatan Malouda hakkında Halilhodzic şunları söyledi;"Malouda hem sportif hem de insani anlamda hayal kırıklığı. Kulübe ve başkanımıza çok zarar v

"Malouda takıma çok zarar verdi"

Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic Malouda hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hayal kırıklığı yaşatan Malouda hakkında Halilhodzic şunları söyledi;

"Malouda hem sportif hem de insani anlamda hayal kırıklığı. Kulübe ve başkanımıza çok zarar verdi. Sözleşmesine ben el attım düzeltmek için, yardımcı olmak istedim ve bu yardımımın ertesi günü takım ve oyuncular umrumda değil diye kelimeler kullandı. Bu duyduklarımın arkasından başkana hemen gönderilmesini söyledim. Geçen sene takımın başında olan hocalar Malouda'nın hal ve hareketleriyle ilgili şikayetlerinden bahsettiler. Bundan sonra başkana Trabzon'a gelecek yabancı sporcuları sadece para yönünden değil takıma örnek olacak oyuncuların gelmesini söyledim. Bazı oyuncular ne zaman ve nasıl idman yapacaklarına dair alışkanlık edinmişler. Ama herkes takıma ve oyuncu arkadaşlarına saygı göstermek zorunda. Bu saygıyı göstermeyecek oyuncular varsa takımı terk etmek zorundalar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler