Malouda sanal alemden çıkmıyor!

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olduğu açıklanan Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Malouda, sanal alemde attığı fotoğraflarla dikkat çekiyor.  Trabzonspor'a sezon başında gelen Fransız yıldız Florent Malouda, bordo mavili takımda ayrılmayı kafasına k

Malouda sanal alemden çıkmıyor!
Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olduğu açıklanan Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Malouda, sanal alemde attığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. 
 
Trabzonspor'a sezon başında gelen Fransız yıldız Florent Malouda, bordo mavili takımda ayrılmayı kafasına koymuş. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izin aldığı açıklanan ve ardından Türkiye'ye gelerek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştükten sonra eşinin rahatsızlığı ile ilgili olarak tekrar izin alıp giden Malouda, sanal alemde paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekmeye başladı.
 
Bir çok yeri ziyaret ettiği görülen Malouda'nın sosyal paylaşım sitelerinde yer alan hesaplarından bol bol fotoğraf paylaştığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler