Malouda Mandıralı'dan şans istedi

Trabzonspor’un Fransız futbolcusu Florent Malouda’nın son haftalarda kendisine yönelik eleştirilerden dolayı oldukça üzgün olduğu öğrenildi.Malouda’nın teknik sorumlu Hami Mandıralı’dan, bir şans isteyerek, "Bugüne kadar oynadığım her takımda iyi izler bı

Malouda Mandıralı'dan şans istedi

Trabzonspor’un Fransız futbolcusu Florent Malouda’nın son haftalarda kendisine yönelik eleştirilerden dolayı oldukça üzgün olduğu öğrenildi.

Malouda’nın teknik sorumlu Hami Mandıralı’dan, bir şans isteyerek, "Bugüne kadar oynadığım her takımda iyi izler bıraktım. Trabzon’da güzel bir iz bırakmak istiyorum. Zaten Trabzon’a geliş amacım buradaki misyona hizmet etmek ve konulan hedeflere ulaşmada katkı sağlamaktı. Bundan sonraki süreçte hem kendi kariyerime hem de Trabzonspor’da bana güvenenlere yakışır futbol oynayacağım" diyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor