Malouda: Herşeyin farkındayız

Mustafa Akçay’dan özel izin alarak ülkesine giden Fransız yıldız, burada moral depoladı. İlerlemiş yaşına rağmen hemen her maçta takımın en çok koşan oyuncusu olan ve peş peşe oynanan karşılaşmalarla yorulan Malouda, tatilde iyice dinlenme fırsatı da buld

Malouda: Herşeyin farkındayız

Mustafa Akçay’dan özel izin alarak ülkesine giden Fransız yıldız, burada moral depoladı. İlerlemiş yaşına rağmen hemen her maçta takımın en çok koşan oyuncusu olan ve peş peşe oynanan karşılaşmalarla yorulan Malouda, tatilde iyice dinlenme fırsatı da buldu. 33 yaşındaki futbolcu, deyim yerindeyse Trabzon’a bomba gibi döndü.

Bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu Malouda, dün Akçay'ın futbolcularla yaptığı toplantı sonrası hocasıyla özel olarak görüştü. Fransız futbolcunun, başarılı teknik adama "Merak etmeyin. Takım yavaş yavaş rayına oturdu. Sistemimiz oluştu. Takımdaki bütün futbolcular bu zorlu sürecin farkında. Ben de daha fazla sorumluluk alacağım. Bu periyodu hasarsız atlatacağız" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor