Malouda efsaneyi hatırlattı!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karadeniz derbisinde ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. İlk yarının son anlarında Volkan Şen'in yerine oyuna dahil olan Floren Malouda, ikinci yarının 49. d

Malouda efsaneyi hatırlattı!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karadeniz derbisinde ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. İlk yarının son anlarında Volkan Şen'in yerine oyuna dahil olan Floren Malouda, ikinci yarının 49. dakikasında Fransız yıldız, Trabzonspor forması altında ilk resmi golünü kaydetti. Ancak bu gol sıradan bir gol değildi. Adrian'ın yerden gönderdiği pasa yaklaşık 25 metreden çok sert bir şut çeken tecrübeli futbolcu, Çaykur Rizespor'un kalecisi Pawelek'i çaresiz bırakarak topu ağlarla buluşturdu. Bu gol Trabzonsporlu taraftarların ve izleyenlerin akılların Bordo-Mavililer'in eski futbolcusu ve şimdiki antrenörü Hami Mandıralı'nın gollerini getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler