Malouda ,Bosingwa ve Yattara artist oldu

Trabzonspor'un Fransız yıldızı Malouda ve Portekizli yıldızı Bosingwa, Trabzon'da çekilen Bizim Oflu Hoca filminde rol aldılar.İki futbolcuda rollerinin hakkını verirken film setinde sahadaki kadar başarılı koyduklarını ortaya koydular.Filmde rol aldıklar

Malouda ,Bosingwa ve Yattara artist oldu

Trabzonspor'un Fransız yıldızı Malouda ve Portekizli yıldızı Bosingwa, Trabzon'da çekilen Bizim Oflu Hoca filminde rol aldılar.

İki futbolcuda rollerinin hakkını verirken film setinde sahadaki kadar başarılı koyduklarını ortaya koydular.

Filmde rol aldıkları sahnede "Filmde düzenlenen yarışmayı ziyaret eden futbolcular çıkışta taraftarlar iki yıldızın önünün kesiyor. Taraftarlar ve futbolcular sohbet ederken bir taraftar Malouda'ya ''napaysın'' diye soruyor. Bunun üzerine Malouda ise Türkçe olarak ''İyi Sen Napaysın'' şeklinde cevap veriyor.

Öte yandan filmde Trabzonspor'un unulmaz futbolcularından Yattara ve Serkan Balcı'da senaryodaki yarışmanın jüri üyeleri olarak filmde yer alacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor