Malouda bir öyle bir böyle!

Daha bir kaç gün önce Fransa basınına Trabzonspor'dan ayrılacağını söyleyen Malouda Trabzon'a geldikten sonra beklenmeyen bir dönüş yaptı ve kalmak istediğini söyledi.  Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Florent Malouda, birkaç m

Malouda bir öyle bir böyle!
Daha bir kaç gün önce Fransa basınına Trabzonspor'dan ayrılacağını söyleyen Malouda Trabzon'a geldikten sonra beklenmeyen bir dönüş yaptı ve kalmak istediğini söyledi.
 
 
Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Florent Malouda, birkaç maç dışında beklentilere cevap veremedi. Son haftalarda ise eşinin rahatsızlığı nedeniyle izin alarak ülkesine gitti. En kritik dönemde takımı yalnız bıraktı. Basında tecrübeli oyuncu hakkında birçok iddia ortaya atıldı, Malouda’nın teknik heyetten ve takım arkadaşlarından rahatsız olduğu ve ayrılmak istediği öne sürüldü. Önceki gün Trabzon’a dönen Fransız futbolcu, dün tesislere gitti. Burada İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Herkes bu zirveden nasıl bir karar çıkacağını merakla beklemeye başladı.
 
‘Para için gelmedim’
 
Florent Malouda’nın başkana, “Eşimin rahatsızlığı döneminde bana ve aileme gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Ben Trabzonspor’a para için gelmedim. O parayı birçok kulüpten alabilirdim. Buraya proje için geldim ve hâlâ bu projenin içerisinde olmak istiyorum. Trabzon’u seviyorum ve ayrılma gibi bir planım yok. Kalmak istiyorum” dediği öğrenildi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu sözlere karşılık, “Dünya çapında isim yapmış bir oyuncusun. Ancak sadece isim yetmez. Burada kalmak istediğini kanıtla. Bizim seni göndermek gibi bir düşüncemiz yok ancak sen de burada olmak istediğini teknik direktörüne göster. Kalan haftalarda, Avrupa Ligi bileti almamıza yardım et” yanıtı verdiği kaydedildi. Sonuç olarak Florent Malouda’nın önümüzdeki sezon da Trabzonspor forması giymesi büyük ölçüde kesinleşti. Fransız oyuncu bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler