Malouda: Antrenörle sorun yaşadım!

Trabzonspor’un kayıplara karışan futbolcusu Florent Malouda dünyanın öbür ucunda Fransız Guyanası basınına konuştu.Bir süredir kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki oyuncu Güney Amerika’daki ülkede, France Guyane isimli gazeteye çarpıcı açıklamalar ya

Malouda: Antrenörle sorun yaşadım!

Trabzonspor’un kayıplara karışan futbolcusu Florent Malouda dünyanın öbür ucunda Fransız Guyanası basınına konuştu.

Bir süredir kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki oyuncu Güney Amerika’daki ülkede, France Guyane isimli gazeteye çarpıcı açıklamalar yaptı.   

Fransız futbolcu, “Trabzonspor’la iki yıllık kontrat yaptım. Başında uyum sağladım ve işler yolunda gidiyordu. Ancak ligin ikinci yarısıyla birlikte antrenörle anlaşmazlıklar yaşamaya başladım. Kontratımın bu sezon sonunda sonlandırılmasını ve serbest kalmak istediğimi ilettim. Futbolu bırakma niyetim yok. Özellikle gitmeyi planladığım bir kulüp şu an için yok ama tekrar Premier Lig’de oynamak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor