Mali mi? Gine mi? kura belirleyecek

Afrika Milletler Kupası D Grubu'nda mücadele eden Mali ve Gine arasında eşitlik bozulmadı. Dün Ekvator Ginesi’nin Malabu şehrinde oynanan maç sonucu iki takım arasındaki üçer puan ve averaj eşitliği bozulmadığı için üst tura çıkacak ekip çekiliş ile belir

Mali mi? Gine mi? kura belirleyecek
Afrika Milletler Kupası D Grubu'nda mücadele eden Mali ve Gine arasında eşitlik bozulmadı. Dün Ekvator Ginesi’nin Malabu şehrinde oynanan maç sonucu iki takım arasındaki üçer puan ve averaj eşitliği bozulmadığı için üst tura çıkacak ekip çekiliş ile belirlenecek.
 
Mali ve Gine’nin oynadığı tüm müsabakalar beraberlikle sonuçlandı. Üçüncü maçlarında da eşitlik bozulmadı. Yerel saatle dün akşam oynanan çeyrek final mücadelesine atılan ve kaçırılan penaltılar damgasını vurdu. İtalya’nın Roma takımında top koşturan Mali Milli Takım kaptanı Seydou Keita’nın 18. maçın dakikasında kaçırdığı penaltı vuruşu Malilileri üzdü.
 
Bugün saat 16.00'da Ekvator Ginesi’nin Malabo şehrinde, organizasyon komitesi tarafından düzenlenecek kura çekişi sonucu Mali ya da Gine, çeyrek finalde Gana’nın 1 Şubat'taki rakibi olacak. 
 
Gruptaki diğer maçta ise Fildişi Sahili, Kamerun’u 1-0 yenerek puanını 5'e çıkardı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Böylece Fildişi, Cezayir ile 1 Şubat'ta yarı final mücadelesi verecek.
 
Bu arada Galatasaraylı futbolcu Chedjou'nun formasını giydiği Kamerun, galibiyet alamadan 2 puan toplandığı turnuvada grup sonuncusu olarak havlu attı. Bu nedenle de sarı kırmızılı ekibin Kamerun'lu yıldızı Chedjou Türkiye'ye dönüyor. Chedjou'nun, Galatasaray'ın Süper Lig'in 18. haftasında 1 Şubat Pazar günü Bursaspor ile oynayacağı maça yetişeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor