M.Ali Birand Galatasaray'da

Galatasaray'da Adnan Öztürk ve Adnan Nas'ın istifaları borsaya bildirilirken Öztürk'ün yerine Mehmet Ali Birand, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından duyurulan ve üye değişikliği başlığ

M.Ali Birand Galatasaray'da

Galatasaray'da Adnan Öztürk ve Adnan Nas'ın istifaları borsaya bildirilirken Öztürk'ün yerine Mehmet Ali Birand, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından duyurulan ve üye değişikliği başlığıyla KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Sn. Adnan Nas ve Sn. Adnan Öztürk, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Sn. Adnan Nas'ın yerine Sn. Ümüt Özdemir'in ve Sn. Adnan Öztürk yerine Sn. Mehmet Ali Birand'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına ve halihazırda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sn. Murat Canaydın'ın da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler