Malaga Real Madrid berabere

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Real Madrid, deplasmanda Malaga ile karşılaştı. La Rosaleda'da oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi ve Real Madrid zirve yolunda kritik bir kayıp yaşamış oldu. Real Madrid, 33. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle öne geçe

Malaga Real Madrid berabere

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Real Madrid, deplasmanda Malaga ile karşılaştı. La Rosaleda'da oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi ve Real Madrid zirve yolunda kritik bir kayıp yaşamış oldu.

Real Madrid, 33. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle öne geçerken, Malaga'nın sayısını 66. dakikada Albentosa kaydetti. Öte yandan Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, 36. dakikada kazandığı penaltıda ağları bulamadı.

Bu skorun ardından Real Madrid 3 maç aranın ardından puan kaybı yaşadı ve 54 puanla, lider Barcelona'nın 9 puan arkasında kaldı. Malaga ise 31 puanla 10. sıraya yerleşti.

La Liga'nın 26. haftasında Madrid derbisinde Real Madrid ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacakken, Malaga ise deplasmanda Real Sociedad'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor