Makoun'dan TS için kızdıran söz...

Trabzonspor'un almayı çok istediği Jean Makoun, İngitere'deki bir dergiye Trabzonspor taraftarını kızdıran açıklamalar yaptı... İngiltere'nin Aston Villa takımına transfer olan Jean Makoun, Foot Magazine dergisine konuştu ve Trabzonsporlular'ı ve Fenerbah

Makoun'dan TS için kızdıran söz...

Trabzonspor'un almayı çok istediği Jean Makoun, İngitere'deki bir dergiye Trabzonspor taraftarını kızdıran açıklamalar yaptı...

 

İngiltere'nin Aston Villa takımına transfer olan Jean Makoun, Foot Magazine dergisine konuştu ve Trabzonsporlular'ı ve Fenerbahçeliler'i kızdıracak açıklamalar yaptı.

 

Makoun, "Ben Lyon'dan ayrılmak istedim çünkü bir yıldır sıkıntı yaşadım. Bazı kulüpler beni istedi. Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi büyük Türk kulüpleri de vardı aralarında. Manifestoları bana uydu ama Türkiye'de sürgüne gitmek için erken olduğunu düşündüm. 26-27 yaşında Türkiye'ye gitmek için erken bir yaş" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler