Mahmut Aksu'dan mesaj var!

Başkanın eski kurmaylarından olan Aksu, “Ufak hesapları bırakalım ve süreci iyi yöneten Şener'in etrafında kenetlenelim. Bu süreçten alnının akıyla ayrılacak kulüp biziz” mesajlarını verdi.Başkan Sadri Şener’le 3 yıl çalışıp önemli icraatlara imza atan Ma

Mahmut Aksu'dan mesaj var!

Başkanın eski kurmaylarından olan Aksu, “Ufak hesapları bırakalım ve süreci iyi yöneten Şener'in etrafında kenetlenelim. Bu süreçten alnının akıyla ayrılacak kulüp biziz” mesajlarını verdi.

Başkan Sadri Şener’le 3 yıl çalışıp önemli icraatlara imza atan Mahmut Aksu, camiaya mesajlar yolladı. Başkan Şener’in süreci çok iyi yönettiğini belirterek söze giren Aksu, “Ufak hesapların vakti değil. Böyle şeyler sezon sonu oturulur, konuşulur. Her şeyi unutmalı Başkan Şener’e destek vermeliyiz. Siyasilerimiz de iyi niyetli bile olsa yeterli bilgiye sahip olmadan konuşmamalı” ifadelerini kullandı.

Süreç sonunda Trabzon’un kupasına kavuşacağını ve bunu hak ettiğini de sözlerine ekleyen Mahmut Aksu, “Başkanımız asla kötü yollara başvuracak bir yapıda değildir. Geçen sezon kendisine kulağımıza gelen bazı duyumları aktardığımızda, ‘Onlar bizi ilgilendirmez. Eskişehir ya da başka bir rakibi yenemiyorsak şampiyon olmalayım’ diyen kişidir başkan. Adının iddianamede olması beni ülkem adına karamsarlığa itmiştir. Bir de şu var ki, o süreçte Trabzon’un adını siyasetle birlikte andıran ve tapelerin içine sokan asbaşkanımızın da biraz dinlenmesi lazım” dedi. Fenerbahçe camiasıyla Başkan Yıldırım’ın birlikte düşünülmemesi gerektiğini de bahseden Aksu, geçen sezonki bir anısını da paylaştı ve şunları söyledi:

‘Hoşgeldin’ bile yok...

Fenerbahçe büyük bir camiadır, kimse aksini söylemiyor. Ancak bir olay yaşadık ki, geçen sezon Kadıköy’de bana birçok şeyi anlatıyor... Bütün iyi niyet ve hassasiyetimize rağmen Kadıköy’de Başkan Yıldırım’ın bize ‘hoşgeldin’ bile dememesi bence suçluluk psikolojisinin sonucudur. Belki biraz bozulan kadromuz kadar üst düzeyde değiliz ama bu sezon da mevcutlar arasında en iyilerdeniz. Kenetlenirsek bu sezon da aynı performansı gösterip istediğimizi alabiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler