Mahmut Aksu ne mesaj verdi…

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu bugün yaptığı basın toplantısında Aralık ayında yapılacak olan kongre de yönetici adayı olmayacağını açıkladı. 45 gazetecinin katıldığı veda konuşmasını dev bir basın ordusu izledi. Görev süresi dolana kadar görevinin

Mahmut Aksu ne mesaj verdi…

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu bugün yaptığı basın toplantısında Aralık ayında yapılacak olan kongre de yönetici adayı olmayacağını açıkladı.

 

45 gazetecinin katıldığı veda konuşmasını dev bir basın ordusu izledi.

 

Görev süresi dolana kadar görevinin başında olduğunu söyleyen Aksu,  yeni dönemde görev almayı düşünmemesinin nedenini ise yorgunluğa bağladı. Babasının da bu kararı almasında etkili olduğunu ifade etti.

 

Başkan Sadri Şener’in kendisi için çok önemli bir insan olduğunu önemle vurgulayan Aksu, böyle bir kararı Başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşları ile paylaşmadan aldığı için özür diledi.

 

Trabzonspor’un yönetici bulmakta asla sıkıntı çekmeyeceğini söyleyen Mali Sayman Aksu gelinen noktadaki başarıda Şener ve Güneş imzası olduğunu da özellikle vurguladı.

 

Trabzonspor’da Başkan Şener ve Şenol Güneş olduğu sürece Asbaşkanlık dahil olmak üzere diğer görevlerdeki isimlerin pek önemli olmayacağının altını çizen Aksu görevi bıraktıktan sonra farklı bir eski yönetici portföyü çizeceğini ve yeni yönetimin yanında ve emrinde olacağını da sözlerine ekledi.

 

Trabzon’da adı çok başarılı yönetici diye geçen isimlere de göndermede bulunan Mali Sayman “Trabzon’da çok değerli yöneticiler var. Bunlar kimi çok iyi insan kimi çok iyi yönetici ve yetenekli ama bazılarını biz gereğinden fazla abartıyoruz ve büyütüyoruz. Geçmişlerine bakıyoruz. Büyütüldüğü kadar öyle bir icraatları yok” dedi.

 

Sadri Şener’in yeni dönemde Türkiye’den karma üstü bir liste hazırlayarak yola devam etmesini arzuladığını da ifade eden Aksu isim vermeden de bazı  isimleri topa tutarken Görev yaptığı süre içinde eleştirenleri değil de ,sadece iftira atanları hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Aksu bir önemli mesajı da görevi bıraktıktan sonra değişik bir eski yönetici profili çizeceği konusunda verdi. Aksu kim seçilirse seçilsin  yardıma ihtiyacı olduğunda emirlerinde olacağını açıkladı.

 

 

Aksu kendisine sorulan “Sadri Şener’in asbaşkanı Nevzat Şakar olacak sanki bundan rahatsız oldunuz da böyle bir karar aldınız buna bağlı olarak mı yönetimden çekiliyorsunuz” sorusuna şu cevabı verdi.

 

 “Şimdi kamuoyunda Nevzat Şakar’ın asbaşkanlığı konuşuluyor. Başkan Sadri  Şener Asbaşkanım Nevzat Şakar derse bende onların yanındayım. Ama benim şahsi düşüncem, şudur ” Trabzon’da çok değerli yöneticiler vardır. Bunların kimi çok iyi insan kimi çok iyi yönetici. Ama bazılarını biz gereğinden fazla abartıp  büyütüyoruz.  Back-rauntlarına bakıyorum. Büyütüldükleri kadar iyi işler yapmamışlar. Abartıldıkları kadar icraatları yok. Nevzat abi  dürüst bir esnaf, iyi bir yönetici ama çok abartılacak bir yönetici olduğunu da düşünmüyorum. Nevzat abi Trabzonspor yönetimi için olmazsa olmaz değildir. Bana kalsa bugün, tercih hakkımı Nevzat Abi’den yana kullanmam., Sayın Şener Nevzat Şakar asbaşkanım derse benim başkanım ve Asbaşkanım olur. Benim yeni yönetimde görev almamamın nedeni  o değil”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor