Mahkemeden Galatasaray kararı!

Galatasaray'da daha önce belirlendiği gibi 14 Mayıs'ta seçim yapılacak.

Mahkemeden Galatasaray kararı!

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Spor Kulübü’nün 30 Nisan’da yapılması planlanan olağan genel kurul toplantısı için ihtiyati tedbir kararı verdi.

İstanbul Valiliği, Galatasaray'ın mali olağan genel kurul toplantısında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, valiliğin başvurusu üzerine Galatasaray'ın 30 Nisan'da yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı için ihtiyati tedbir kararı verdi.

SEÇİM EN ERKEN MAYIS AYINDA YAPILABİLECEK

Bu durumda, Galatasaray’da başkanlık seçimi 30 Nisan'da yapılamayacak. Seçimin olması için mevcut Başkan Burak Elmas'ın istifa etmesi gerekiyor. Tüzüğe göre istifanın ardından genel kurul 1 ay içinde toplanarak seçime gidebilecek. Bu durumda seçim en erken mayıs ayında yapılabilecek.

Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmediği genel kurul toplantısının ardından seçim kararı alınmış, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk aday olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor