Mahkemede 'Yıldırım'lar çarptı

 Futbolda Şike Davası'nda Savcı, esas hakkındaki mütalaasını verdi. Savcı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 maçta şike, 3 maçta teşvik suçu işlediğini ayrıca haksız ekonomik çıkar suçu işlediğini öne sürerek örgüt kurmaktan 14 yıl ile 39 yıl 9 ay ara

Mahkemede 'Yıldırım'lar çarptı

 

Futbolda Şike Davası'nda Savcı, esas hakkındaki mütalaasını verdi. Savcı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 maçta şike, 3 maçta teşvik suçu işlediğini ayrıca haksız ekonomik çıkar suçu işlediğini öne sürerek örgüt kurmaktan 14 yıl ile 39 yıl 9 ay arasında hapiscezası isteminde bulundu.

Aziz Yıldırım'a haksız ekonomik çıkar suçundan ceza verilmesini talep eden Savcı, Yıldırım'a ayrıca Eskişehir-Fenerbahçe, Fenerbahçe-Ankaragücü, Fenerbahçe-İBB, Sivas-Fenerbahçe, Gençlerbirliği-Fenerbahçe ile Karabük-Fenerbahçe maçlarından da ceza verilmesini talep etti.

Savcı, mahkeme heyetine sunduğu mütalasında ayrıca Ali Yıldırım, Cemil Turan, Bülent Uygun ve Göksel Gümüşdaş için de ceza isteminde bulundu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor