Mahkeme Orduspor için kararını verdi

Orduspor hakkında Ordu 1. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından kayyum talebi ile tedbiren durdurulmasına ilişkin mahkeme sonuçlandı. Mahkeme verilen tedbir kararını kaldırdı. Orduspor’a kayyım atanmasıyla ilgili mahkeme kararını verdi. Başvuruları inceleyen Ma

Mahkeme Orduspor için kararını verdi
Orduspor hakkında Ordu 1. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından kayyum talebi ile tedbiren durdurulmasına ilişkin mahkeme sonuçlandı. Mahkeme verilen tedbir kararını kaldırdı.
 
Orduspor’a kayyım atanmasıyla ilgili mahkeme kararını verdi. Başvuruları inceleyen Mahkeme kayyum isteğini reddetti. Bu karar ile Orduspor Yönetimi olağanüstü kongre yapacak. Mor-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, alınan kayyım atanmasının reddi ve tedbir kararının kaldırılmasının ardından olağan kongre yapılacağı belirtilerek şu ifadeler yer verildi:
 
"Orduspor Kulübü Derneği’nin 09.05.2015 tarihinde olağan seçimli genel kurulu, hatırlanacağı üzere Ordu 1.Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından kayyım talebi ile tedbiren durdurulmasına karar verilmişti. Bugün sonuçlanan duruşma sonucunda Sulh Hukuk Mahkemesi kayyım isteğini reddetmiş ve daha önce verilen tedbir kararını da kaldırmıştır. Kayyım talebiyle mahkemeye başvuran şahıslar Orduspor Kulübü’nün temeline dinamit koymuşlar ve kulübün bu zorlu süreçte zaman kaybetmesine yol açmışlardır. Aynı kulvarda yarışacağımız takımlar yeni sezon hazırlıklarını ve transferlerini yapmaya başlarken bu talep ile zaman kaybeden kulübümüz, bu şahıslar yüzünden gelecek planlamasını geç yapmak zorunda kalacaktır. Üzücü olan, kendilerini Ordusporlu olarak tanımlayan ve Ordusporluluk duruşunu sergilediklerini söyleyen bu şahıslar bilerek ve isteyerek kayyım kararı aldırarak Orduspor Kulübü’nü tüm Türkiye’nin önünde küçük düşürmek istemişlerdir. Ordusporlu olan ve Orduspor’a gönül veren herkes kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmek zorundadırlar. Kulübümüz alınan kayyım atanmasının reddi ve tedbir kararının kaldırılmasının ardından olağan kongre tarihlerini 27 Haziran 2015 Cumartesi, bu tarihte çoğunluk sağlanamazsa çoğunluğa bakılmaksızın 04 Temmuz 2015 Cumartesi günü olarak belirlemiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor