Mahkeme Başkanı ne dedi ?

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen “Futbolda Şike” iddialarına ilişkin davaya yarın devam edilecek. Gün boyu sanıkların çapraz sorgusuyla devam edilen duruşma akşam saatlerinde sona erdi. Tutuksuz sanıklardan futbolcu İbrahim Akın, öğlen saatleri

Mahkeme Başkanı ne dedi ?

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen “Futbolda Şike” iddialarına ilişkin davaya yarın devam edilecek. Gün boyu sanıkların çapraz sorgusuyla devam edilen duruşma akşam saatlerinde sona erdi.

 

Tutuksuz sanıklardan futbolcu İbrahim Akın, öğlen saatlerinde yapılan çapraz sorgusunun ardından akşam saatlerinde yeniden sorulara muhatap oldu. Sanık Yusuf Turanlı, “İBB-FB maçında rahatsızlığın var mıydı?” sorusuna Akın ‘evet’ cevabını verdi. Bunun üzerine Turanlı, “Rahatsızlığın varsa oynama. Beşiktaş’la kupa maçını düşün.

 

Kendini sıkma diyorum. İBB-FB maçı İBB için önemli bir maç değil. O nedenle kendisini sıkmamasını istiyorum. İBB-BJK kupa maçında da taraftarlarla diyaloğa girmemesi yönünde kendisini sıkmasını istedim” dedi.

 

Kendisine vaat edildiği belirtilen yarış atı konusuyla ilgili soruya ise Akın, “Atı menajerden öğrendim. Serdar Adalı’dan at istedim. Kendi atlarım da var zaten. Transferimden sonra bana Serdar abi hediye edecekti” diye konuştu.

 

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, duruşmayı sonlandırırken “Duruşmaya yarın sabah saatlerinde başlayıp öğlen vaktine kadar devam edecek. Bugün çapraz sorgusu yapılan sanıkların yarın duruşmaya gelmesine gerek yok.

 

Ancak gelmeleri faydalarına olur. Duruşmaya Cuma günü de devam edeceğiz. Cuma günkü celsede ise tüm sanıkların solonda hazır olması gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor