Mahir Oral kemer için ringe çıkıyor

30 Ekim Cumartesi gecesi Almanya’nın Rostock kentinde IBF (Uluslar Arası Boks Federasyonu) şampiyonluğu için ringe çıkacak olan orta sıklet boksörümüz Mahir Oral cephesinde geriye sayım başladı. Alman boksör Sebastian Sylwester ile altın kemer için ringe

Mahir Oral kemer için ringe çıkıyor

30 Ekim Cumartesi gecesi Almanya’nın Rostock kentinde IBF (Uluslar Arası Boks Federasyonu) şampiyonluğu için ringe çıkacak olan orta sıklet boksörümüz Mahir Oral cephesinde geriye sayım başladı.

Alman boksör Sebastian Sylwester ile altın kemer için ringe çıkacak olan Oral, ekibiyle birlikte Rostock kentinde dinlenmeye çekildi.

Sporcumuzun Antrenörü Bülent Başer, basına yaptığı açıklamada Mahir’in performansının zirvesinde olduğunu belirterek, ‘Cumhur Başkanlığımızdan Cumhuriyet Resepsiyonu için davetiye aldık, ancak 30 Ekim’deki maçımız dolayısıyla resepsiyona katılamayacağız. Bu da bizim için ayrı bir moral kaynağı oldu. Nasip olursa Altın kemeri aldıktan sonra Cumhur Başkanımızı kemerle birlikte ziyarete gideceğiz. Mahir’in durumu şu anda çok iyi. Antrenmanlarımız çok iyi geçti ve herhangi bir sorun yaşamadık. Cumartesi günü tüm boks severlerin desteğini bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor