Madrid'te dev randevu! İşte tüm detaylar...

Son 2 resmi maçını kaybeden Atletico Madrid'te dev derbi öncesi Koke sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmadı. Bu sezon henüz resmi maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Real Madrid'te ise derbi öncesi Bale ve Ramos'tan iyi haber geldi. İki futbolcu da derb

Madrid'te dev randevu! İşte tüm detaylar...

Son 2 resmi maçını kaybeden Atletico Madrid'te dev derbi öncesi Koke sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmadı. Bu sezon henüz resmi maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Real Madrid'te ise derbi öncesi Bale ve Ramos'tan iyi haber geldi. İki futbolcu da derbide oynayabilecek. Benitez'in ekibinde Danilo ve Pepe sakatlığı sebebiyle görev alamayacak. Ayrıca yıldız oyuncu James'in de sakatlığının tam olarak geçmediği belirtildi.

REAL MADRİD'İN SİMEONE KABUSU

Real Madrid son yıllarda Atletico Madrid'e diş geçiremiyor. Derbide iki takım arasında oynanan son 8 maçta Real Madrid'in 1, Atletico Madrid'in 4 galibiyeti bulunurken, diğer 3 maç berabere bitti. Vicente Calderon'da ise Real Madrid 5 maçtır galip gelemiyor.

Bu arada Cristiano Ronaldo, forma giydiği son 7 Madrid derbisinin 5'ini boş geçmezken, iki takım arasında oynanan son 5 resmi maçın 4'ünde karşılıklı gol olmadı.

MUHTEMEL 11'LER

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis, Tiago, Gabi, Oliver Torres, Correa, Griezmann, Torres

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Isco, Bale, Ronaldo, Benzema

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor