Madrid, Zenit'in yoluna taş koydu!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Zenit St. Petersburg kendi sahasında Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi.Petrovsky Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Atletico Madrid gruptan çıkmayı garantilediği için yedek ağırlıklı bir kadroyla müc

Madrid, Zenit'in yoluna taş koydu!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Zenit St. Petersburg kendi sahasında Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi.

Petrovsky Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Atletico Madrid gruptan çıkmayı garantilediği için yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti. Milli oyuncumuz Arda Turan ise maç kafilesinde yer almadı.

Atletico Madrid'in golünü 53. dakikada Adrian Lopez atarken, ev sahibi ekibin eşitliği getiren golü ise 75. dakikada Madrid forması giyen Toby Alderweireld'in kendi kalesine atmasıyla geldi.

Bu sonucun ardından puanını 6'ya yükselten Zenit maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşirken, lider Atletico Madrid ise 13 puana yükseldi.

Rusya temsilcisi Zenit St. Petersburg grubundaki son maçını 11 Aralık'ta deplasmanda Austria Wien ile oynayacak. Atletico Madrid ise Porto ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler