Madrid yolunda Trabzonspor gerginliği

Şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid -Galatasaray’ı maçına gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Galatatasaraylı ile Trabzonsporlu taraftarlar pasaport kontrolünün ardından uçuş saatini beklemeye başladı. Bu sırada bir Galatasaray taraf

Madrid yolunda Trabzonspor gerginliği

Şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid -Galatasaray’ı maçına gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Galatatasaraylı ile Trabzonsporlu taraftarlar pasaport kontrolünün ardından uçuş saatini beklemeye başladı. Bu sırada bir Galatasaray taraftarı Trabzonsporlu formalı taraftarları görünce "Trabzonsporluları istemiyoruz" dedi.

Bunun üzerine sözlü tartışma yaşandı. Diğer taraftarların araya girmesiyle olay büyümeden engellendi. Tartışmanın sona ermesinin ardından Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftarlar bir araya gelerek fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler