Madrid federasyona şikayet etti!

İspanya Futbol Federasyonu'nu (RFEF) Kral Kupası çeyrek final rövanş maçlarının hakemleriyle ilgili internetteki resmi sitesinde yayınladığı yazısında, Atletico Madrid-Real Madrid maçına verilen hakem Delgado Ferreiro'nun sakatlığı dolayısıyla değiştirild

Madrid federasyona şikayet etti!

İspanya Futbol Federasyonu'nu (RFEF) Kral Kupası çeyrek final rövanş maçlarının hakemleriyle ilgili internetteki resmi sitesinde yayınladığı yazısında, Atletico Madrid-Real Madrid maçına verilen hakem Delgado Ferreiro'nun sakatlığı dolayısıyla değiştirildiğini ve yerine Javier Turienzo'nun görev yapacağını bildirdi. Ancak RFEF, bunu duyururken, "Turienzo, son aylarda hakemler tarafından kendisine ön yargılı davranıldığını düşünen Mourinho'nun dikkatli bakışları altında düdük çalacak" ifadesini kullandı.

İspanyol basınının gündeme getirip, konunun büyümesi üzerine, Real Madrid Kulübü bugün yazılı bir açıklama yaparken, söz konusu ifadelerden "üzüntü ve büyük rahatsızlık" duyduğunu dile getirdi. RFEF'in "objektiflik, tarafsızlık, denge kurmaktan uzak olduğunu, Real Madrid kulübüne, teknik direktörüne ve taraftarına saygısızlık ettiğini" savunan Real Madrid, teknik direktörleri Mourinho'nun imajının bu şekilde kullanılmasına asla müsaade etmeyeceğini kaydetti.

Bu arada tüm bu polemiklerin ardında, La Liga'da son oynanan ve 1-1 berabere sona eren Almeria-Real Madrid maçı sonrasında, teknik direktör Jose Mourinho'nun, iki penaltıyı vermediği gerekçesiyle maçın hakemi Perez Lasa'yı suçlayan sözlerinin yattığı söyleniyor. Mourinho, bugün düzenlediği basın toplantısında, "İspanyol hakemlere karşı olduğum söylenemez. Ama eğer samimi biri varsa Almeria maçından sonra polemik olmadığını, ancak çalınmayan iki penaltı olduğunu söylemeli. Benim hakemlerin samimiyetlerinden şüphem yok ama açık şeyler var. Bu polemik değildir. Polemik, olmayan şeyler varmış gibi gösterildiğinde olur. Bir hakem alçak gönüllü olmalı: (İki penaltı oldu ve ben hata yaptım) diyebilmeli" diye konuştu.

"MOURİNHO SEZON SONUNDA REAL MADRİD'İ BIRAKABİLİR''

İspanyol basını, Real Madrid kulüp yönetiminin henüz bir forvet oyuncusu almamasından dolayı Mourinho ile yöneticilerin arasının bozuk olduğunu savundu.

Portekizli teknik adam, Almeria maçı sonrasında Real Madrid Kulübü Spor Direktörü Jorge Valdano'nun basında yer alan ve takımın bir 9 numarasının (Benzema) olduğunu savunan sözleriyle ilgili ''Basın aracılığıyla mesaj yollanacak yaşı geçtim'' değerlendirmesinde bulundu. Hamburg takımının Ruud Van Nistelrooy'u bedavaya bırakmadığı ve bu yüzden Real Madrid'e gelemeyeceği yazılırken, Mourinho'nun ara transfer döneminde istediği isimlerin de alınamadığı kaydedildi. Mourinho'nun isteyip, Real Madrid yönetiminin gerçekleştiremediği öne sürülen talepler, Athletic Bilbao'dan Fernando Llorente ya da Werder Bremen'den Beşiktaş'a transfer olan Hugo Almeida'nın alınması ile defans oyuncusu Pepe'nin sözleşmesinin yenilenmesi olarak sıralanıyor.

As gazetesi, kulüp yönetimiyle sorunu çözememesi halinde Mourinho'nun sezon sonunda Real Madrid'den ayrılabileceğini, İnter, Manchester United ve Manchester City kulüplerinin Portekizli teknik adama talip olduklarını ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor