Madrid derbisinde kazanan yok!

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçlarında bu akşam iki karşılaşma oynandı.Çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid sahasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelede iki takım da birçok kez gole yaklaşsa da mücadelenin ilk yarısı

Madrid derbisinde kazanan yok!

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçlarında bu akşam iki karşılaşma oynandı.

Çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid sahasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelede iki takım da birçok kez gole yaklaşsa da mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısında iki takım da galibiyet için büyük çaba sarf ettiği. Golsüz eşitliği kendi lehlerine çevirmek isteyen iki ekip de ağları havalandırmak için son ana kadar mücadele etti. Fakat maçın kinci yarısında da gol olmayınca karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

Milli futbolcu Arda Turan mücadeleye ilk 11’de başladı ve 90 dakika mücadele etti. Turan etkili oyunuyla göz oldurdu.

Günün bir diğer maçında Juventus ile Monaco karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarıya iki takım da etkili başladı. Mücadelede ilk gol ise penaltıdan geldi. 57. dakikada penaltı atışı için topun başına geçen Arturo Vidal, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. (1-0) Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Juventus’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde yarın Paris Saint Germain-Barcelona ve Porto-Bayern Münih maçları oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler