Madem öyle işte Böyle!

Tarih 17 Eylül 2012, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2010-2011 futbol sezonunda şike ile Türkiye Lig Şampiyonluk kupasını Müzesine getiren Fenerbahçe ve onun şikeden suçlu bulunmuş Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.Ziyar

Madem öyle işte Böyle!

Tarih 17 Eylül 2012, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2010-2011 futbol sezonunda şike ile Türkiye Lig Şampiyonluk kupasını Müzesine getiren Fenerbahçe ve onun şikeden suçlu bulunmuş Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Ziyaretinde birde konuşma yaparak “Demokrasilerde siyasal iktidar kulüpler üzerine baskı kurmamalı. Bu bağlamda Aziz başkanın yaşadığı tablo içimize sinmedi. O açıdan süreci yakından izlemeye çalıştık” dedi.

Bununla da kalmayan ve görüşme öncesi Fenerbahçe ve onun şikeden suçlu bulunan başkanı Aziz Yıldırım’la özel görüşüp, daha sonrada kameralar karşısına geçerek basın toplantısı düzenledi.

Şimdi Diyoruz ki…

Sayın Kılıçdaroğlu, Fenerbahçeli olabilirsin, Fenerbahçe Başkanı’nın yargı önünde tescil edilmiş işlediği suçları görmemezlikten de gelebilirsin, buna hiçbir diyeceğimiz yok.

Ama bilinmeli ki,

Seçim çalışmaları için Trabzon’a geldiğinde, Bordo-Mavi renklerle içi cıvıl cıvıl olan ve geçmişte kendilerine yapılanları bir çırpıda unutan, o renklerle coşan insanları kandırmayı sakın sakın aklından geçirme,

Çünkü biz haber61 olarak Trabzonspor’a yapılanları, yapan her kim olursa olsun unutmayacağız, Unutturmayacağız.

Ve Birde Trabzonspor’u yönetenlere bir öneri getiriyoruz. Umarız dikkate alırlar.

Bu zor süreçte haklının değil de, güçlünün yanında olan, kim olursa olsun onlara gereken tepkiyi koyun,

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim çalışmalarında Bordo-Mavi Kaşkol takmaması için yasal süreç başlatılsın.

Bu insanların duyguları ile oy uğruna oynanmasına, Trabzon'un ve Trabzonspor'un seçimden seçime hatırlamalarına izin verilmesin.

Bu yasal süreci başlatmanın sloganı da şu olsun "Madem öyle işte böyle"

Ne dersiniz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler