Madalya Avcıları Hedef Büyüttü

Türkiye ve Karadeniz Judo Şampiyonalarından madalya ile dönen Bartın Judo takımı, Avrupa şampiyonası için antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.Türkiye ve Karadeniz Judo Şampiyonalarından madalya ile dönen Bartın Judo takımı, Avrupa şampiyonası için a

Madalya Avcıları Hedef Büyüttü

Türkiye ve Karadeniz Judo Şampiyonalarından madalya ile dönen Bartın Judo takımı, Avrupa şampiyonası için antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.
Türkiye ve Karadeniz Judo Şampiyonalarından madalya ile dönen Bartın Judo takımı, Avrupa şampiyonası için antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. En son Karadeniz Judo Şampiyonasına 21 sporcusu ile katılan Bartın Judo Takımı,13 madalya ve 2 kupa kazanarak büyük bir başarı elde etmişti. Türkiye ve Karadeniz Şampiyonluğu bulunan Hasret Bozkurt ve Türkiye üçüncüsü Sevcan Yılmaz, hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu belirterek” Biz Judo sporunu çok seviyoruz. Yaptığımız sporu meslek haline getirip adımızı en iyi yerlerde duyurmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini, en iyi performansı sahada göstererek büyük başarılara imza atmak istiyoruz” dediler.
Son şampiyonada takım içerisinde alınan madalyalardan sonra büyük rekabetler oluştuğunu söyleyen Judo Antrenörü Mustafa Uykan ise “Gelecek adına daha büyük başarıların oluşacağını biliyorum. İmkansız diye bir şey yoktur. Sporcularımın her birine güveniyorum. Şimdiye kadar da bu güvencimi hiç yitirmedim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor