Maçta olay! Hakeme tokmakla saldırdılar!

PTT 1. Lig'de 32. hafta maçında Kardemir Karabükspor'un Elazığspor ile 2-2 berabee kaldığı maçta olaylar yaşandı. Karabüksporlu taraftarlar maçın bitimi ile birlikte hakem Tolga Özkalfa'ya saldırdı. 2-2 biten karşılaşmada Karabüksporlu taraftarlar hakem k

Maçta olay! Hakeme tokmakla saldırdılar!

PTT 1. Lig'de 32. hafta maçında Kardemir Karabükspor'un Elazığspor ile 2-2 berabee kaldığı maçta olaylar yaşandı. Karabüksporlu taraftarlar maçın bitimi ile birlikte hakem Tolga Özkalfa'ya saldırdı.

2-2 biten karşılaşmada Karabüksporlu taraftarlar hakem kararlarına isyan ederek sahaya girdi. Hakem Özkalfa'ya tokmak ile saldıran bir taraftara Elazığsporlu Tom tekme attı.  Taraftar darbe alarak yerde kaldı. Taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olayların basında yeterince yer bulmaması şaşkınlıkla karşılandı. Hatırlanacağı gibi geçen hafta Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar anında ülke gündemine oturmuş ve bordo mavili camia linç edilmeye kalkışılmıştı.Ancak bugün yaşanan olaylar henüz İstanbul basını tarafından yeterince işlenmediği gözlerden kaçmadı. Böylelikle yapılanın açık şekilde "art niyet ve çifte standart" olduğu net şekilde ortaya çıkmış oldu.

sas-001.jpg

saldiri.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor