"Maçlara galibiyet parolası ile çıkacağız"

 Hafta sonu deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da Başkan Mustafa Bozbağ oyuncularından galibiyet istedi.  Yeşil beyazlı futbolcularla bir araya gelen Bozbağ, Sakaryaspor maçının zor geçeceğini vurguladı, bu

"Maçlara galibiyet parolası ile çıkacağız"

 

Hafta sonu deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da Başkan Mustafa Bozbağ oyuncularından galibiyet istedi. 
 
Yeşil beyazlı futbolcularla bir araya gelen Bozbağ, Sakaryaspor maçının zor geçeceğini vurguladı, bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi. "Kalan iki maçımız da final niteliğinde" değerlendirmesinde bulunan Bozbağ, "Sakaryaspor maçından sonra bir hafta maç yapmayacağız. Bu maçı kazanıp herkes mutlu birkaç gün tatil yapsın. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdik. Hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Artık bu işin bilincinde olun. Sakaryaspor müsabakası kolay bir karşılaşma olmayacak. Sonuçta bir sene üzüntüsüyle sevinciyle bitmek üzere. İnşallah ligde kalırız. Çok stresli günler yaşadık. Artık bu işi bitirin" dedi. 
 
Başkan Bozbağ, düşme potasındaki Ünyespor'un 3, Giresunspor'un ise 2 maçı bulunduğunu hatırlattı ve şunları söyledi: 
 
"Maçlara galibiyet parolası ile hazırlanıp çıkacağız. Ünyespor'un oynayacağı maçlardan ne sonuç alacağını bilemeyiz. Ama biz iki maçımızı kazanmalıyız. Sürpriz sonuçlarla karşılaşmak istemiyoruz. O nedenle işi sıkı tutuyoruz. Amaçladığımız sonuçları alana kadar da gevşemeyeceğiz. Futbolcularımla konuştum, onlar da bu işin bilincindeler. Ligin sonunda ekibimizi kümede bırakıp taraftarlarımızın yüzünü güldürmeye kararlıyız ve bunu da başaracağımıza inanıyorum." 
 
GİRESUN'DA SON ÇALIŞMA YAPILDI 
 
Sakaryaspor deplasmanı için yarın sabah yola çıkacak olan yeşil beyazlı ekip Giresun'daki son antrenmanını ise bugün yaptı. Teknik direktör Ergün Penbe gözetimindeki antrenmanda oyuncuların bir hayli hırsı ve istekli oldukları gözlendi. Yeşil beyazlılar yarın sabah karayolu ile Sakarya'ya hareket edecek ve Elmas Otel'de konaklayarak hazırlıklarına burada devam edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler