Maçlar aynı saatte başlayacak

 Bu karşılaşmalardan, sonucu birbirlerini etkileyecek olanlar aynı gün ve aynı saatte (Yarın saat 19.00) başlayacak. Yaşanması muhtemel aksiliklerin önüne geçmek için de Türkiye Futbol Federasyonu çeşitli önlemler aldı. Yarın saat 19.00'da başlayacak 5 ka

Maçlar aynı saatte başlayacak

 

Bu karşılaşmalardan, sonucu birbirlerini etkileyecek olanlar aynı gün ve aynı saatte (Yarın saat 19.00) başlayacak. Yaşanması muhtemel aksiliklerin önüne geçmek için de Türkiye Futbol Federasyonu çeşitli önlemler aldı. Yarın saat 19.00'da başlayacak 5 karşılaşmanın da aynı anda başlamasına azami önem gösterilecek. Maçın başlaması için hakem ve dördüncü hakemler, karşılaşmaların temsilcilerinden onay bekleyecek. Aynı önem, maçların ikinci yarı başlangıçlarında da gösterilecek. 

 

Ayrıca, bu husus, maç sabahı kulüplerin katılımı ile yapılacak eşgüdüm toplantısında da gündeme getirilerek, kulüplerin konu ile hassas olmaları talep edilecek. Kulüplerden, maçların başlamasını önlemek için çeşitli kesimlerce yapılması muhtemel girişimlerin önünü kesmeleri istenecek. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor