Maçkaspor'un yeni hocası belli oldu

Şampiyon olarak Bal Ligine çıkan Maçkaspor'da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile start verecek olan Maçkaspor'da yeni hoca Mustafa Güven ve menajer Şükrü Bıyıklıoğlu imzaları atarken, Maçka Belediye Başkanı

Maçkaspor'un yeni hocası belli oldu

Şampiyon olarak Bal Ligine çıkan Maçkaspor'da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

 Yeni sezona şampiyonluk parolası ile start verecek olan Maçkaspor'da yeni hoca Mustafa Güven ve menajer Şükrü Bıyıklıoğlu imzaları atarken, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Güven ve Bıyıklıoğlu'na başarılar diledi.

11214161_1609836699297109_2999319231633347026_n.jpg

 Gerçekleşen Törene Maçkaspor Başkanı Temel Koçhan'ın yanı sıra kulüp yöneticileri de katıldı. Başkan Koçhan, İlçenin kendilerinden büyük beklenti içerisinde olduklarını ifade ederek, "Bizim hedefimiz tekrar şampiyonluktur. Belediye Başkanı olarak bugüne kadar verdiğim desteklerin daha da fazlası sizlerle birliktedir. Bu vesile ile başta Başkan Temel Koçhan ve yöneticiler olmak üzere hocamız Mustafa Güven ve Şükrü Bıyıklıoğlu'na başarılar dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor