Maçın yıldızı neler söyledi?

Trabzonspor'un Apollon Limassol karşılaşmasında patlama yapan Olcan Adın, maçın ardından açıklamada bulundu.Adın, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada galibiyet için yaşadığı mutluluğu ve lig ve Avrupa maçlarında takımın gösteriği istikrarsızlığa yanıt v

Maçın yıldızı neler söyledi?

Trabzonspor'un Apollon Limassol karşılaşmasında patlama yapan Olcan Adın, maçın ardından açıklamada bulundu.

Adın, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada galibiyet için yaşadığı mutluluğu ve lig ve Avrupa maçlarında takımın gösteriği istikrarsızlığa yanıt verdi.

İşte Olcan Adın'ın açıklamaları:

"Kendi sahamızda oynadığımız tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Lazio'da galip gelmiş, son maça kaldı. Kaybetmiyoruz iç sahada. Benim de üç gol atmam ödülümüz oldu. İyi mücadele ediyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz."

"İnişler çıkışlar her zaman olabilir. Farklı konsantrasyon olabiliyor. Kopukluklar olabiliyor ama biz de insanız. Farklı bir heyecanla oynuyoruz Avrupa Ligi'nde bu da bir gerçek ama lige de gereken önemi verip seri galibiyetler alacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler