"Maçın sorumlusu İbrahim mi?"

Süper Lig maçlarından sonra yayıncı kuruluşa her iki takımdan oyuncuların röportaj vermesi gerekiyor. Dün de bu gelenek bozulmadı.Fakat Trabzonspor’un medya karşısına çıkardığı isim tek kelime ile skandaldı. 19 yaşında olan ve kariyerinde çıktığı ilk lig

"Maçın sorumlusu İbrahim mi?"

Süper Lig maçlarından sonra yayıncı kuruluşa her iki takımdan oyuncuların röportaj vermesi gerekiyor. Dün de bu gelenek bozulmadı.

Fakat Trabzonspor’un medya karşısına çıkardığı isim tek kelime ile skandaldı. 19 yaşında olan ve kariyerinde çıktığı ilk lig maçında 4 gol yiyen kaleci İbrahim’in, kameralar karşısındaki durumu taraflı-tarafsız herkesi çileden çıkardı. 

Son derece mahcup tavırlarla konuşan ve ne diyeceğini dahi şaşıran genç eldiven için, “Böyle bir maçın sorumlusu İbrahim mi seçildi de, kameraların karşısına atıldı! Takımda birçok deneyimli isim varken başka bir tercih yapılamaz mıydı!” yorumları birbirini izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler