Maçın ardından konuştular

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u ağırlayan ve sahadan beraberlikle ayrılan 1461 Trabzon'da Kadir Keleş ve Mehmet Sıddık maç sonrası açıklamalarda bulundu.1461 Trabzon'a beraberliği getiren golü kaydeden Kadir Keleş , " Aradığımız gol son dakikalara d

Maçın ardından konuştular

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u ağırlayan ve sahadan beraberlikle ayrılan 1461 Trabzon'da Kadir Keleş ve Mehmet Sıddık maç sonrası açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon'a beraberliği getiren golü kaydeden Kadir Keleş , " Aradığımız gol son dakikalara doğru geldi. Daha önce de atabilirdik. Bir çok net pozisyonumuz vardı.Ancak çok gol kaçırdık , şans bizden yana değildi. Biz sahada herzaman mücadele için varız takım arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

İkinci yarıda oyuna dahil olan genç oyuncu Mehmet Sıddık İstemi ise, “Fenerbahçe maçında da buna benzer iyi bir oyun sergilemiştik.İyi başladığımız maçta talihsiz sakatlıklar oldu. Göksu'nun kendi kalemize attığı şanssız bir golle yenik duruma düştük. Baskımızı giderek artırdık ve son dakikalarda golü bulduk. İlk puanımızı aldık gerisi de gelecek umarım. Grubu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler